Ce puteţi citi în Biblioteca Online Creştinism Clasic?

În Biblioteca Online Creştinism Clasic puteţi accesa diverse teme Biblice (tracte, broşuri, cărţi, etc.), care sunt disponibile atât pentru cei care sunt în căutarea răspunsurilor cât şi pentru cei care doresc să ajute pe alţii.

 

Temele Biblice de mare actualitate sunt cele despre păcat şi pedeapsă, har şi mântuire pentru edificarea personală şi lărgirea cunoştinţei lor. Oamenii au nevoie de ajutor. Implică-te şi tu!

 

Aici veţi găsi articole spirituale bine gândite, care pot fi folosite şi ca predici, la diferite ocazii (fie aşa cum sunt, fie mai pe larg), fiind bazate sută la sută pe tezaurul de comori biblice şi sunt văzute corect de toţi aceia care iubesc şi aşteaptă pe Domnul şi Mântuitorul lor Iisus Hristos, în slava şi spre gloria eternă a Tatălui nostru din ceruri.

 

Biblioteca Online Creştinism Clasic are o secţiune de teme biblice în limba maghiară.

 

Dacă eşti maghiar sau cunoşti limba maghiară, aceste teme îţi pot fi de mare ajutor.

 

O altă secţiune din Biblioteca Online Creştinism Clasic  este despre tema creştinismului clasic (ce credeau primii creştini şi care era stilul lor de viaţă).

 

Biblioteca Online Creştinism Clasic are o secţiune de teme biblice în limba engleză. Dacă cunoşti limba engleză, aceste teme te pot ajuta.

 

O altă secţiune din Biblioteca Online Creştinism Clasic  este despre temele traducerilor Bibliei.

Dacă eşti interesat de diferenţele dintre traducerile Bibliei şi ai dori să citeşti o traducere cât mai fidelă a Bibliei, aici găseşti resursele necesare. Dacă îţi pasă ce Biblie citesti, implică-te şi tu! Vino în Biblioteca Online Creştinism Clasic!

 

Aici puteţi citi un proiect al Noului Testament în ediţie bilingvă greacă-română şi o versiune inedită a Vechiului Testament.

Proiectul are ca scop finalizarea unei traduceri perfectibilă în timp. Ai o îmbunătăţire sau o nelămurire asupra textului? O poţi sesiza!

 

Biblioteca Online Creştinism Clasic are o secţiune de cercetare a resurselor antice şi apologetică. Dacă eşti interesat de teme asupra doctrinei trinităţii, te poţi înscrie în bibliotecă, pentru a le studia.

 

Dacă eşti interesat de temele despre nemurirea sufletului, iad, pedeapsă şi mântuire te poţi înscrie în bibliotecă, pentru a le aprofunda.

Aici puteţi citi teme care analizează starea omului în moarte.

Ce spun Dumnezeu şi Satan în cea mai veche controversă?

 

Biblioteca Online Creştinism Clasic are o secţiune despre profeţiile Bibliei. Dacă eşti interesat de teme asupra profeţiilor Bibliei, te poţi înscrie în bibliotecă, pentru a vedea uimitoarele profeţii despre trecut, prezent şi viitor.

Secţiunea tratează orizonturi profetice importante şi abordează profeţiile Biblice despre Regatul Mesianic.

 

Temele din Biblioteca Online Creştinism Clasic pot constitui un fundament solid pentru evaluarea şi autocercetarea voastră. Aici vă puteţi testa dacă sunteţi în credinţa biblică, pentru că dacă nu sunteţi, riscaţi să vă pierdeţi posibilitatea de mântuire.

 

Şi dacă totuşi Biblia are dreptate, dar unii o înţeleg şi o interpretează greşit?

 

Respingerea Bibliei a creat şi crează mult haos în societate, fiindcă ea este o carte a speranţei, care prezice o lume mai bună şi pune pe credincioşi să fie nobili, virtuoşi şi statornici în a face tot ce este bun şi bine, pentru a o putea câştiga. S-a constat că în comunităţile în care Biblia este crezută şi are valoare, iar prescripţiile Noului Legământ, Cuvântul lui Dumnezeu pentru astăzi este aplicat în vieţile oamenilor, comunităţile au mult folos, sunt prospere, sănătoase şi fericite. În schimb acolo unde nu, creşte numărul addicţilor de tot felul, a sinuciderilor şi a tentativelor de suicid, a criminalităţii şi a celor ce nu pot sau nu doresc să se autoântreţină, să întemeieze o familie, să facă copii sau să aibă grijă de membrii familiilor (la finalul cărţii prezint câteva statistici). E coincidenţă sau cartea aceasta are ceva supranatural?

 

 Te-ai informat temeinic, te-ai informat corect?

 

Citeşte şi studiază direct din Biblia ta şi caută cu pasiune să o înţelegi. Unde nu o înţelegi, informează-te de la alţii.

Werner Keller, în cartea sa numită The Bible As History - Biblia Ca Istorie (Şi Totuşi Biblia Are Dreptate (varianta în română a cărţii) scria următoarele: 

     "Având în vedere abundenţa de dovezi autentice, precum şi efortul
scepticismului  care  din  secolul  al  XVIII-lea  încearcă  să  desfiinţeze  Biblia,  nu-mi  rămâne  decât  o  singură  concluzie  îndreptăţită:  „Biblia  are  totuşi dreptate”.  (Hamburg, Septembrie 1955)

 

În Biblioteca Online Creştinism Clasic veţi găsi multe răspunsuri biblice la întrebările voastre!

Înscrierile la bibliotecă se fac pe bază de abonament.

Pentru mai multe informaţii sunaţi la nr 0748073132 sau scrieţi la adresa de e.mail debuzaprojects@yahoo.com

De asemenea, puteţi lăsa mesajul vostru sub postări, la comentarii.

 

Dumnezeu Tatăl să vă binecuvânteze prin Fiul Său, Domnul şi Mântuitorul nostru Isus Christos.

Amin!

 

 

 

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

"BIBLIA CU NUMELE DIVIN", Cartea Geneza

Cartea Profetului Maleahi

Cartea Profetului Iona